Nintendo Switch

Izašao je 103. aprilski Play!Zine

Jako šarenolik gejming mesec je iza nas, obeležen hvalospevima epskih proporcija usmerenih ka novoj Zeldi, i gotovo horskim ruganjem Andromedi, četvrtoj igri u Mass Effect serijalu, opravdano ili ne, saznajte u novom broju Play!Zine časopisa.

O svemu ovome i o još mnogo čemu ostalom, čitajte na skoro 80 strana 103. broja časopisa Play!Zine, koji kao i uvek, možete potpuno besplatno preuzeti na sledećem linku: Play!Zine 103, April 2017. godine

SADRŽAJ:

Flash (vesti)
EARLY ACCESS: Wartile
DLC: Dragon Ball Xenoverse 2
Stories Untold
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Styx: Shards of Darkness
Ghost Recon Wildlands
Nier: Automata
Reflex
Mass Effect: Andromeda
Desync
Mario Sports Superstar
Icey
Kona
EDITORIJAL: Utomik
INTERVJU: LowSpecGamer
HARDWARE: Nintendo Switch
HARDWARE: Playstation 4 Pro
HARDWARE: Sandberg Eliminator
HEARTHSTONE SPECIJAL:
Kako da brzo i efikasno pretražujete svoju Hearthstone kolekciju

REINSTALACIJA: Red Faction

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top