Vesti

Zima – malo bliža letu

Igra Impact Winter koju smo najavili za 12. april nažalost mora biti odložena. Na našu sreću taj datum nije tako daleko, pa će igra biti tu 23. maja ako je verovati Mojo Bones studiju koji kaže:

Impact Bones je postao mnogo veći projekt nego što smo očekivali – sada je veoma komplikovana zver sa mnogo različitih sistema i mehanika. Sve je u na jednom mestu ali jedan od naših prioriteta je bio da početni stadijumi igre nisu previše teški i da korisnički doživljaj igre bude jednako balansiran. Sa obzirom na veličinu projekta i našeg tima, trebaće nam još malo vremena, ali držite na umu da nam je najbitnije korisničko iskustvo igre.

Sve u svemu, maleni zastoj, i nadamo se da će nam se kao igračima isplatiti!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top