PC

State of Decay 2 tri puta veći od originala

State of Decay je simpatični  open world zombie survival iz 2013. godine koji je imao svojih mana i vrlina, ali je u suštini bio sasvim dobra igra sa solidnom igračkom bazom. Studio Undead Labs, kreatori igre, već neko vreme rade na nastavku koji bi trebalo da se pojavi ove godine, i u nedavnom blogu na zvaničnom sajtu otkriveno da će dvojka umesto jedne, imati čak tri velike mape, nezavisne jedna od drugih.

Svaka od ovih mapa će biti veličine kao originalna mapa iz prve igre, tako da možemo reći da će nastavak biti čak 3 puta veći od originala. Kako se još kaže u blogu, mape će imati drugačije terene, drugačija obeležja i lokacije, te drugačije misije, pa će svaka zahtevati specijalizovan pristup i inovativne strategije preživljavanja.

Sa jedne na drugu mapu ćete moći da prenosite praktično sve, a želja autora je da se igrači osećaju kao da putuju “iz jednog malog grada u drugi napušteni mali grad”.

Ceo blog možete naći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top