Vesti

KOTOR moliću! Nestalo?

Ne demantujemo sebe često ali u ovom slučaju je čitava igračka populacija dobila demant – i to od glavnog “krivca” priče, novinara Liama Robertsona. I to možda…izgleda…verovatno… Nemojte nam zameriti ali čitava godina je u tonu SLUČAJNIH otkrivanja informacija, objava, leakova, curenja, krađa i svega ostalog, teško je znati šta se zaista dešava, pogotovo kada ste zagriženi fanovi franšize i hoćete još, pa makar na najmanju kašičicu.

Pisali smo o mogućem povratku Knights of the Old Republic što je nekako iz “proverenih informacija” juče, preraslo u “možda sam samo pogrešno čuo neke ljude iz BioWare Austin na Skajpu” danas – kako tvrdi upravo Liam Robertson.

Na drugu stranu, u BioWare Austin kažu da jesu razvijali KOTOR prototip ali odavno, i da on nikada nije dobio zeleno svetlo, kao i da sada većina studija radi na novom projektu koji je samo njihovo intelektualno vlasništvo.

U svakom slučaju, nada ostaje, a nagađanjima nema kraja. KOTOR-a možda bude, a možda i ne, za sada je najbolje da temu ostavimo da odmara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top