PC

Bandai Namco trejlerom nagoveštava novu igru

Danas se pojavio novi trejler na Youtube kanalu poznatog japanskog izdavača i developera Bandai Namco, čija je svrha da tizuje novi projekat ovog studija.

Tizer je u formi sjajnog kratkog animiranog klipa, a ono što posebno golica maštu je glavna fraza – “Prepare to Dine” (Pripremite se da večerate). Svi fanovi Dark Souls igara (čiji je Bandai Namco izdavač) znaju da je poznata uzrečica koja ide uz ovaj serijal “Prepare to Die”, tako da je i više nego očigledno da je ovo neka igra reči, moguće kako bi zavarali fanove i poslali ih u pogrešnom pravcu.

Nigde u trejleru ili u opisu klipa se ne pominje From Software(Autori Dark Souls serijala), a sam idejni tvorac Dark Soulsa, Hidetaka Mijazaki, je rekao da je sa DS završeno. Ipak, igra ima snažan šmek njegovih igara i moguće da je u pitanju neki potpuno novi IP sa sličnim gejmplejom kao Dark Souls, ali sa temom vampira (otud i ovo “dine”), pošto u snimku vidimo da glavna junakinja ima vampirske zube i kao da je upravo posisala nekom krv.

U svakom slučaju, jedva čekamo da saznamo o čemu se radi u novom projektu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top