PC

Tražimo baš tebe, da pišeš o igrama!

Da skratimo priču! Potreban si nam baš ti, poznavalac video igara, sa smislom za pisanje, kako bi pojačao naše redove!

Šta te očekuje? Bezbroj sati zabave, dok radiš ono što voliš! Igraš igre, a možeš da kažeš da ti je to posao – gde to ima? Originalne igre na sve strane, gaming majice, dodaci, posete sajmovima i pregršt lepih trenutaka!

Urednik neće previše da te “cedi”, dokle god si aktuelan/a, pravovremen/a, znaš o čemu govoriš i pismenost ti je na nivou!

Bilo da pratiš konzole ili PC, akcije ili avanture, RPG ili MMO, pa čak i ponešto o filmovima, serijama i stripovima, možeš biti prava osoba za nas!

Prijava je izuzetno jednostavna – pošalji nam svoj CV (ili osnovne informacije o sebi), zajedno sa dve vesti po sopstvenom izboru (aktuelna tema, oko 1000 karaktera) na mail. Samo oni koji pošalju sve šta tražimo (CV + probne vesti) i koje planiramo da pozovemo u dalji krug biće kontaktirani. Naravno, na isti mail možete poslati i eventualna pitanja ukoliko ih imate.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top