Nintendo 3DS

Dolazi nam PAC-Man Maker igra?

Korisnici foruma NeoGAF primetili su sinoć jednu veoma zanimljivu stvar kada se tiče kompanije Bandai Namco.

Neko je želeo da proveri njihove trenutne procese trejdmarkovanja u Evropi i pored očekivanog Code Vein o kome smo vam pisali juče, tu se našao i zahtev za stavljanje autorskih prava na ime PAC-Man Maker.

Ukoliko ste ikada čuli za igru Super Mario Maker, znate da je u pitanju bukvalno svemoćni editor u kome možete praviti neograničeni broj mogućih i nemogućih levela i misija za Maria i drugare, tako da sasvim sigurno nešto slično možemo očekivati i ovde, otvoreni editor nivoa sa gomilom opcija koje će nam omogućiti da pravimo neverovatne scene za čuvenog jedača kuglica, koji je svetslost dana prvi put ugledao daleke 1980. godine.

Zasada nemamo više informacija, ali jedva čekamo da saznamo više i verujemo da će Bandai Namco uskoro izaći sa konkretnim detaljima.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top