PC

Rick and Morty: Virtual Rickality od danas na Steamu

Posted on

Ko još nije bio u prilici da pogleda neku epizodu ove fantastične animirane serije, ne bi bilo loše da to učini odmah, jer Rick and Morty: Virtual Rick-ality se zasniva na avanturama pomenuta dva junaka. Serija se trenutno nalazi u svojoj trećoj sezoni emitovanja, tako da niste mnogo okasnili da se priključite na ovaj ludi voz kojim rukovode Rick, matori, džangrizavi i uglavnom pijani naučnik, kao i njegov sidekick, unuk Morti, koji je za razliku od svog dede, prilično normalno dete.

Rick and Morty: Virtual Rickality je upravo jedan od pokušaja da se ovaj crtani film prenese i na druge medije. Moderna i tehnologija budućnosti su svakako jedan od lajtmotiva ove serije, pa je logičan korak i bio da se upravo kroz virtuelnu realnost dočara njihov svet. U traileru ispod možete videti kako izgleda igra, ali pošto je jedan od osnovnih zahteva posedovanje VR headseta – igra ipak neće svi biti svima tako lako dostupna.

Ali ako ste jedan od ljudi koji već poseduju HTC Vive ili Oculus Rift, i ako ste ljubitelj serije, bacite pogled na steam verziju igre, mada se igra može nabaviti i u Oculus prodavnici. Za sada ne znamo koliko je sam gejmplej kvalitetetan, ali pošto su je pravili Adult Swim Games u saradnji sa Owlchemy Labs (tvorci Job Simulator-a, jedne od najzanimljivijih VR igara koje su do sada izašle) očekivanja ipak nisu mala. Svakako bi bilo sjajno da iskusimo ovaj svet kroz jednu nadasve kvalitetnu VR avanturu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version