Nintendo 3DS

Fire Emblem Echoes za Nintendo 3DS dolazi u maju

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia je novi naslov sa kojim će moći da se počaste svi vlasinci Nintendo 3DS handheld konzole. U pitanju je igra koja će svoj kombat fokusirati na strategiji i poteznom gejmpleju. Ovakvim potezom, Nintendo pokazuje da nije zaboravio na vlasnike “starijih” konzola, i da Switch nije jedina platforma na koju će se fokusirati.

Kada je u pitanju radnja igre Shadows of Valentia, igra će vas staviti u ulogu heroja Alma i Selike, koji će se boriti kroz svet Valentie da bi probali da zaustave rat koji razara zemlju. Najvaljena je dugačka kampanja, sa dosta lokacija na mapi sveta, koje ćete istraživati kao i u svakoj akcionoj avanturi. Naravno, igra ima RPG elemente u sebi, te ćete birati svoju klasu, svoje upgradeove i skilove. Da li će te igrati kao stealth archer, vatreni mage ili warrior sa štitom, to će zavisiti od vaših odluka tokom samog igranja.

Veliki lanci kvestova i puno tamnica i lokacija za istraživanje zvuče dovoljno zanimljivo da bi se svaki 3DS vlasnik zaintersovao za ovaj naslov. Igra će izaći 19. maja, a ako vas zanima detaljnije kako izgleda, pogledajte zvanični Nintendov trailer za ovu igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top