PC

Pogledajte launch trailer za Outlast 2

Outlast 2 kuca na vrata! Sutra, 25. aprila, igra će postati otključana kako na XboxOne i PS4 konzolama, tako i na PC-u. U pitanju je nastavak odlilčne horor avanture iz prvog lica, koja je te 2013. godine bila sjajno ocenjena, kako od strane publike, tako i od strane kritike. Sobzirom da igru pravi i izdaje isti indie tim, Red Barrels, očekivanja su sada na još višem nivou.

Igra se dešava u istom univerzumu kao i  original, ali vas ovaj put stavlja u cipele totalno novog protagoniste, Blejka, koji zajedno sa svojom ženom radi kao novinar. Dakle, kamera će i dalje biti zaštitni znak Outlast naslova, pošto je i u prošlom delu novinar Majls istraživao napuštenu staru ustanovu za mentalne pacijente u planinama Kolorada.

Ovaj put, istraga će vas voditi u pustinje Arizone, gde ćete pratiti tragove vezane za smrt jedne nepoznate ženske osobe. Istraga će vas odvesti u Templ Gejt, grad  odsečen od civilizacije. A šta vas tamo čeka, to ćete najbolje saznati tako što ćete i sami proći kroz ovaj horor.

Ako ste neko ko uživa u ovakvim igrama, punih napetog šunjanja i konstantne tenzije, pogledajte trailer ispod i pokušajte da se spremite za Outlast 2 i horor koji vas u njemu očekuje.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top