PC

Nove informacije o Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2 je naslov koga igrači i fanovi Star Wars univerzuma sve više željno isčekuju. Posle generalno, dobrog, ali ne i odličnog, prvog dela, mnoge stvari su postale jasnije i pravac u kome ovaj nastavak treba da se kreće je bolje definisan. Samim tim, očekivanja su porasla, a mesta za poboljšanja ima, tako da se u DICE-u, timu koji radi i ovaj deo, radi punom parom kako bi svoju publiku obradovali jednom odličnom sci-fi MP FPS igrom.

Za sada, ono što je sigurno potvrđeno (od strane jednog od kreatora igre Denisa Branvala) je da će igra imati dedicated servere. To za DICE i nije neka vest, ali opet, pošto to i nije generalno trend u poslednje vreme, takvo pitanje je uvek na tapetu.

Između ostalog naglašeno je da će sav sadržaj koji će se nalaziti u deluxe izdanju igre, biti dostupan i za igrače koji nemaju tu verziju. Jednostavno, sve to se može otključati daljim igranjem, tako da nećete biti u hendikepu ako budete kupili i standardnu verziju (ovo stvarno ne bi trebalo da bude vest, ali sobzirom na to u kom pravcu ume da ide gejmerska industrija, nije loše i da se povuče ručna malo).

Neke od dodatnih informacija koje su saopštene su vezane za reload oružja, koji sada neće više samo funkcionisati po principu cool down-a, već će predstavljati miks toga i klasičnog reloada. Takođe, kao i u BF1, moći ćete da se spawnujete direktno u vozilima, tako da je “pick up” sistem u kome su vozila i heroji rasuti po mapi sada izbačen.

Borba će biti zahtevnija, a kastomizacija svih heroja, klasa i brodova sada mnogo detaljnija. U svakom slučaju, deluje kao da DICE za ovaj nastavak uzima najbolje i iz prvog dela i iz Battlefield 1 naslova. Kako će sve to ispasti, videćemo na jesen, kada bi igra trebala da se pojavi za PC, XboxOne i PS4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top