PC

U toku je rad na Alien: Isolation 2?

U zvaničnom PlayStation časopisu (broj 135) pojavila se “glasina” da Creative Assembly kreće u produkciju nastavka sjajnog horror survival naslova iz 2014. godine, Alien: Isolation.

Ukoliko se ispostavi tačnom, ova informacija će obradovati brojne fanove igre, koja je zaista bila sjajan primer jedne od najboljih Alien igara u istoriji, zahvaljujući odličnoj atmosferi koja je verno prenešena iz originalnih filmova, kao i neverovatno dobro isprogramiranog AI samih Ksenomorfa, čije je ponašanje bilo jezivo realno i prirodno.

Creative Assembly je završio posao na Halo Wars 2, a nedavno je i proširio svoje redove na Bugarsku, kada je SEGA kupila bivši Crytek Black Sea Studios koji je zatim pridodala Creative Assembly timu, tako da prema izvorima koje ima “Official PlayStation Magazine”, CA bi uskoro trebalo da krene da radi na Alien: Isolation 2.

Iako je igra prošla sjajno i kod fanova i kod kritike, sa solidnom prodajom od skoro 3 miliona kopija, SEGA (vlasnik Creative Assembly) ipak nije bila previše zadovoljna zaradom i zato su jasno rekli da će nastavak zavisiti isključivo od isplativosti projekta. Nije nemoguće da ćemo možda dobiti i igru sa VR podrškom, imajući u vidu trenutnu popularnost VR igara i to da bi Alien igra legla kao naručena u VR okruženje

Držimo palčeve da su glasine istina i da ćemo dobiti nastavak jedne od, po nama, najboljih igara ove decenije.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top