Vesti

Pobedite medveda za hiljadu dolara!!!

Puške na gotovs! Sezona lova je počela! Ili sezona love za one najupornije koji su spremni da se rvu sa medvedima i izazovom koji pred nas stavlja studio “Alex Rose Games”. Ako ništa drugo, veoma su duhoviti i pozitivni, a pred nas su stavili marketinši potez koji nas je zaista obradovao, za razliku od silnih curenja, curkanja, virenja i naglašavanja predstojećih igara.

Duhoviti Britanci su se spustili na lični nivo sa potencijalnim igračima i povukli pravu liniju u pesku. Vi pređete našu igru prvi, bez smrti, mi vama damo 1000$. Izazov je tu, rukavica je bačena, sve je jasno.

Tu je naravno i set pravila koji se stara o tome da sve bude korektno i ispravno koji kaže:

  • Takmičenje počinje 5. maja 2017. kada igra bude zvanično puštena na Steam-u
  • Morate da pobedite čitavu igru u jednom pokušaju, bez smrti, u Rainbow Challenge Marathon meniju
  • Nema zloupotreba gličeva i bagova
  • Nema pomoćnih alata
  • Morate da snimite čitav prelazak igre na Twitchu ili Youtube, sa vidljivim tajmerom i dovoljno glasnom ingame muzikom
  • Ne možete da budete developerovi drugari ili rodbina (puna ih je Srbija, sigurno!)
  • Izazov traje do maja 2019. godine što govori o samopouzdanju developera.

Igra se zove Super Rude Bear Ressurection pobogu, ima 18+ oznaku i sada je tu i izazov i šansa da uzmete 1000$ po super niskoj ceni živaca, šta će vam živci svejedno u Srbiji.

Za one najupornije koji su spremni da se uzmu u koštac sa sigurno neverovatno frustrirajućom i izazovnom igrom, izazov stoji – ako budete prvi na svetu, dobićete 1000$.

Sve u svemu, fantastičan marketinški potez nezavisnog indie developera inače mi ne bismo ni pisali o ovome :)

Pogledajte čitav izazov ispod:

Više informacija možete pronaći OVDE a sada sve što treba da uradite jeste da sačekate 5. maj, kupite igru i potrošite tonu živaca!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top