PC

Rising Storm 2: Vietnam se polako finišira

Odlične vesti nam stižu iz Tripwire Interactive-a. Ako ste jedan od onih ljudi koji su potrošili hiljada sati na Rising Storm i Red Orchestra 2, vodeći bitke za Staljingrad, i ubeđivajući ljude da je to najbolji multiplayer shooter koji nisu probali, onda ćete se obradovati vešću da radovi na Rising Storm: Vietnam se polako finiširaju i privode kraju.

Igra je od danas dostupna na steamu za pre-purchase, a trebalo bi da se pojavi u drugom kvartalu 2017. godine. Svako ko je igrao ove igre, zna da treba da očekuje jedan od najrealnijih multiplejer okršaja kada je u pitanju žanr FPS i drugog svetskog (u ovom slučaju vijetnamskog rata). Ove igre je uvek pratila vertikalna krivulja učenja koja nije bila ni malo naklonjena početnicima, ali zato kada se jednom u celosti ovlada njome, dobija se pravi užitak u igranju.

Ovaj put, bićete u prilici da učestvujete u okršajima koji su se desili 25 godina kasnije, te će samim tim i arsenal oružja biti drugačiji. Ulazak u eru automatskih pušaka, granade launchera i moderne tehnologije, promeniće svakako mnoge stvari koje ste ste naučili do tada, ali će dati novi šmek celoj igri, jer nismo imali dobar FPS smešten u ovo doba, još od ekspanzije za Bad Company 2: Vietnam.

Na zvaničnoj stranici, videćete da sistemski zahtevi nisu visoki, da igra ne puca na AAA cenu, pa i da nudi 25% popusta na preorder. Ako ste se umorili od COD i Battlefield ratovanja, možda ne bi bilo loše da se uverite i sami kako to rade momci i devojke iz Tripwire Interactive-a.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top