Vesti

Star Wars: May The 4th be with You!

Fanovi Star Wars univerzuma već dugo širom sveta uživaju u okupljanjima i zabavi pod imenom “May The Fourth be with You” (force, lol) a sada sličan događaj kreće i u Srbiji.

Članovi udruženja Lazar Komarčić i Sakurabana udružili su se, i uz pomoć Doma omladine Beograda pokreću ove godine, sa planom da ustale kao redovan događaj, dan ljubitelja Star Wars na četvrti maj, i na taj način približe domaće okupljanje svetskom. Kakva sjajna prilika za tako nešto, sa obzirom da je tu veliki broj starih, ali i novih fanova serijala koji su tek pronašli ljubav za silu!

Beogradski May The 4th je podržan od strane distributera i vlasnika licenci propratnog materijala, tako da ćete imati zagarantovan pristup bar delu ekskluzivnih materijala koji su dostupni fanovima na ostalim svetskim konvencijama posvećenim Star Wars-u.

Konvencija će se održati 4. maja 2017. u donjem nivou Doma omladine Beograda, od 12:30h do 22h.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top