PLAY! ; PLAY! Zine

Awesomenauts postaje besplatan 24. maja!

Sjane novosti nam stižu iz Ronimo Games-a, kreatora veoma popularne igre Awesomenauts. Na zvaničnoj steam stranici igre, izašla je vest da će ova  popularna 2D moba, u kojoj se online borite 3 na 3 u svemirskim arenama, postati totalno free to play 24. maja.

Ko do sada nije probao Awesomenaute, trebalo bi da zna da se igra dešava u dalekoj budućnosti. Naravno, konflikti neprestano traju, a ogromne armije robota ratuju bez prestanka. U pomoć im stižu plaćenici, Awesomenauti, koji treba da donesu nadmoć barem jednoj od zaraćenih strana, ali naravno, od toga nema ništa, već se oni međusobno bore 3 na 3 do sledećeg meča (dobro, iskreno, ko još igra MOBE zbog priče).

Za razliku od najpopularnijih MOBA, koje se uglavnom igraju iz neke polu-ptičje perspektive, Awesomenuts se igra kao platfomer, tj kamera je postavljena sa strane. Možete je igrati u online arenama, ali i sa svojim društvom u lokalnom splitskrin modu. Oni koji već poseduju igru od ranije, znaju da u igri postoji gomila heroja, čiji se sastav redovno osvežava. Naravno, kastomizacija svakog karaktera, itemi i sve što ide uz ovakav tip igara postoji i ovde.

Ronimo Games je ovu vest potvrdio i na svom zvaničnom youtube kanalu, na kojem je trailerom najavio prelazak ove Awesomenauta u besplatne vode.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!