PLAY! ; PLAY! Zine

Batman: Arkham VR više nije PS ekskluziva!

Odlične vesti stižu za sve ljubitelje Mračnog Viteza. Batman: Arkham VR je postao dostupan za korisnike HTC Vive-a i Oculus Rift-a, tako da će sada ipak malo veći broj igrača imati priliku da se oproba u ulozi Brusa Vejna u virtulenoj realnosti. Inače, igra je ranije bila izdata samo za korisnike PS4 konzole u kombinaciji sa PSVR.

Batman je sada dobio svoje verzije i na Steamu i na Oculus prodavnici. To znači da će i korisnici PC-a konačno imati priliku da vide Gotham City iz prve ruke i zakorače u cipele najboljeg detektiva na svetu.  Pored VR opreme koje je neophodna da bi se uživalo u ovom ugođaju, biće vam potreban i prilično dobar računar da bi ste pokrenuli igru. U zvaničnim sistemskim zahtevima kao minimum su stavljeni I5 procesor, 8 GB RAM-a i GTX1060 grafička karta (ili Radeon RX 480).

Iz ovoga se da zaključiti da cena koju morate platiti za ovakvo iskustvo nije mala, osim ako već niste prilično dobro pripremljeni sa high end računarom i VR tehnologijom. Dodatno, moramo i da napomenemo da jedna od navedenih mana igre je to što nije veoma dugačka (svega 2-3 sata).

Ali, ako ste ljubitelj ovog univerzuma, onda verujemo da Batman VR može biti prilično zanimljivo iskustvo.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!