Vesti

Call of Duty: WWII zvanično najavljen!

Call of Duty: WWII je najnovije ime u franšizi koja nas skoro svake godine počasti jednim svojim novim naslovom, a ovoga puta, posle toliko vremena, ovaj serijal nas vraća u period drugog svetskog rata. Na zvaničnom sajtu možete i sami da pogledate šta je do sada otkriveno o igri, mada je u centru pažnje jedan tajmer koji otkucava vreme do livestream događaja. Šta će biti na njemu, ostaje da vidimo 26. aprila kada tajmer otkuca zvanični početak eventa.

Postavlja se pitanje, zašto je ovo relevantno kada u poslednje vreme dobijamo copy paste verzije ovih igara koje su vremenom postale, najblaže rečeno, dosadne. Odgovor je veoma jednostavan: Call of Duty – World at War je poslednji deo koji se bavio ovim istorijskim periodom. To se desilo sada već daleke 2008. godine, a nakon toga, usledio je dugi niz modernih pucačina, koje su postale repetativne i previše slične jedna drugoj (iako su naravno neke bile bolje od drugih). Da li su to bili Ghosts, Black Ops, Modern ili Advanced warfare, to sada više nije toliko ni bitno, jer je utisak bio da su rađene na isti kalup, a publika se, naravno, prezasitila futurističkog settinga.

Da li je Activision ovaj put spremio nešto stvarno novo i sveže, da li su naučili iz svojih grešaka i možda se ugledali na konkurenciju (koja se takođe tematski vratila u prošlost), saznaćemo tek kada izađe igra, a neke od detalja ćemo imati za nekoliko dana. Do tada, čekamo najavu i nadamo se najboljem. Kako god bilo, COD:WWII je sledeće ime u ovom serijalu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top