PLAY! ; PLAY! Zine

Code Vein zvanično najavljen uz screenshotove i detalje o igri

Kao što smo vam ovih dana i najvljivali, Namco je danas objavio detalje vezane za novi IP koji će objaviti sledeće godine. Da vas podsetimo, u pitanju je akcioni RPG koji nosi naziv Code Vein, a razvojni tim koji radi na igri je Shift, kreatori God Eater serijala. A ako ste propustili, pored novih zvaničnih skrinova koje možete videti ispod, obavezno pogledajte i teaser trailer kojim je igra najavljena pre nekoliko dana.

Za sada ne postoje konkretne informacije o tačnom datumu izlaska, kao ni o tome na kojim platformama će igra biti dostupna. Ono što za sada znamo o igri je da će biti smeštena u post-apokaliptični svet, u kome ćete preuzeti ulogu Revenanta, koji su deo vampirskog društva koje se razvilo nakon apokalipse. Cela igru prati kampanja pod nazivom “Prepare to Dine”, što nas defiinitvno asocira i na vampire, a i na Dark Souls serijal.

Naravno, tu je i nezibežan upgrade sistem, koji se ovaj put zasniva na konzumiranju krvi radi jačanja vašeg karaktera, a koristićete i tzv. “gift”-ove da biste postali još opasniji po neprijateljsko raspoloženu okolinu.  Sam vizuleni identitet je karakterističan za japansku kulturu, tako da je najbolje da pogledate ove zvanične screenshotove i sami procenite kako vam izgleda igra.

 

 

 

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!