PlayStation 4

Farpoint – još jedan veliki VR hit nakon Resident Evil 7?

PlayStation nastavlja da nam donosi revolucionarna iskustva na polju igranja u virtuelnoj realnosti.

Zimus smo bili malo je reći oduševljeni kada smo igrali Resident Evil 7 preko PlayStation VR, a ovog proleća nam na PlayStation VR stiže još jedna igra koja jako puno obećava i postoji mogućnost da postane još jedan krupni VR hit.

U pitanju je igra Farpoint, na kojoj već neko vreme radi studio Impulse Gear, a koja stiže ekskluzivno sa PlayStation VR 16. maja ove godine.

U pitanju je svemirska avantura/pucačina, gde ste u ulozi astronauta koji je poslat sa  timom načunika u misiju da ispita nekakvu anomaliju u blizini Jupitera, ali dolazi do iznenade “rupe” u anomaliji koja vas šalje na nepoznati vanzemaljski svet, gde ćete pokušati da pronađete svoju posadu i vratite se nazad kući, usput otkrivajući sve tajne ovog čudesnog tuđinskog sveta i njegove izgubljene civilizacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top