PLAY! ; PLAY! Zine

Final Fantasy VII remake tek 2018. godine

Još pre dve godine, Square Enix je na E3 sajmu najavio da radi na remake-u jedne od najpopularnijih igara iz Final Fantasy franšize. Tada su preko trailera predstavili Final Fantasy VII u potpuno novom izdanju, ali datum izlaska ove igre, pa čak ni godina, nikada nisu zvanično objavljeni.

Ono što je sigurno je da se na FF VII defitinitivno radi punom parom, ali isto tako, izjava direktora igre Tetsuya Nomure, otkrila nam je da igra još nije spremna za izlazak, niti da će biti u skorije vreme. Nomura je izjavio da se na igri radi temeljno i da ne želi da izbaci naslov koji neće opravdati očekivanja i želje ljubitelja ovog naslova širom sveta. Njegova ideja je da napravi igru koja će biti u rangu sa sada legendarnom sedmicom, ali da onda u takvom procesu nema mesta za žurbu.

To bi značilo da ove godine nećemo biti u prilici da prođemo još jednom kroz avanture Clouda i kompanije, ali da bi možda 2018. to mogao da bude slučaj. Izjava za FF7 se odnosila i na razvoj igre Kingdom Hearts III, na kome se takođe radi, te da ćemo morati da budemo strpljivi kada su u pitanju oba ova nslova. Ako niste do sada, pogledajte FFVII remake PSX trailer iz 2015. godine.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!