PlayStation 4

Horizon Zero Dawn nastavak će imati više mašina

U intervjuu koji su dali za Game Informer, developeri Horizon Zero Dawn, studio Guerrilla Games, su tiho najavli da se negde u pozadini krčka nastavak igre, iako još uvek ništa nije zvanično.

Narativni direktor Džon Gonzales je rekao da je oduševljen emotivnom reakcijom igrača prema Aloj i da će se u nastavku truditi da dosledno isprate dubinu priče koja je razvijena u prvom delu, jer ne žele da razočaraju ljude koji su sa velikom strašću dali podršku igri.

Sa druge strane, art direktor Žan-Bart van Bik je rekao da njegovo odeljenje sanja o tome da dizajnira mnogo više mašina, njih na stotine, jer je jako zabavno osmisliti ih, nacrtati i zatim im dati život animacijama.

Ceo studio je generalno zadovoljan kakav je prijem dobila igra, i srećni su što vide toliko pohvala, ali i otvoreno prihvataju i sve kritike, jer su svesni da igra tolike veličine prosto mora da dođe i sa manje uspešnim delovima, no  za njih je svaka kritika dobra, jer će im pomoći da bolje oblikuju budućnost franšize.

Osim priče o nastavku, u razgovoru je pomenuto da će budući patch potencijalno dodati više prostora za oružja, što je jedna od retkih stvari na koje su se igrači žalili.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top