PLAY! ; PLAY! Zine

Igrajte The Culling besplatno ovaj vikend na Steamu

Možda ste zažmureli na jedno oko i nakrivili glavu u stranu kada ste videli naslov “The Culling” jer su sve šanse da za igru verovatno niste ni čuli do ovog momenta. Niko vas za to ne krivi, pogotovo jer je u pitanju jedan early access naslov koji i nije baš toliko sjajno primljen kod publike koja ga je već igrala. Međutim, trenutno je u toku free steam vikend, a igra se ipak svojom tematikom dovoljno izdvaja od konkurencije da bi joj možda dali šansu.

Ono što The Culling izdvaja iz mase indie survival open world multiplejer igara je to, što se fokusira na ideju japanskog filma Battle Royale, a kasnije i varijacije u vidu dosta popularnijeg Hunger Games-a. Bićete smešteni na ostrvo, gde ćete u partiji od 25 minuta, vi i još 15 ljudi, imati za cilj samo jedno. Ostati jedini preživeli na njemu. Moraćete da istražujete ostrvo, sakupljate bitne iteme, kraftujete oružja i zamke za protivnike, sve dok vodite računa o ljudima koji imaju isti plan kao i vi. Preživeti.

Za razliku od ostalih, tematski sličnih igara u kojima postoje ovakvi modovi, u Cullingu je ova ideja okosnica i nosilac naslova. Ne tvrdimo da je najbolja i u tom segmentu, ali probajte je i sami ovaj vikend i uverite se da li igra ima potencijala za nešto više.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!