PlayStation 4

Injustice 2 predstavio novog borca

Injustice 2 je igra koja se već neko vreme sprema za posluživanje ispred PS4 i XboxOne publike, a za njen razvoj je odgovoran NetherRealm Studios, kompanija koja nam je donela i prvi deo ove prilično dobre tabačine. Taj prvi deo, nazvan Gods Among Us, izašao je 2013. godine, i postavio je dobre temelje za razvoj nastavka, te je bilo očekivano da Injustice 2 postane projekat sa još većim namerama.

Ono što za sada znamo je, da je sastav likova koji će učestovavati u ovim borbama skoro pa komlpetiran. Ceo trenutno otkriveni roster možete pogledati na Injustice 2 sajtu. Juče je najavljen Džoker, i u kratkom traileru prikazan je njegov izgled, njegovi potezi i naravno njegov karakter (mada smo svi za toliko upućeni u ličnost ovog sjajnog negativca).

16. maja igra će se pojaviti za tržište Severne Amerike, a 3 dana kasnije, prodaja će krenuti i u Evropi za obe gorenavedene konzole. Injustice 2 će pratiti i companion app, koji će nedelju dana pred izlazak same igre postati dostupan za iOS i Android telefone. Za sada o PC verziji nema informacija, ali s obzirom na dobar prijem prvog dela od strane Steam publike, verujemo da se i ona nalazi negde u planu izdavača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top