Vesti

Izvukli smo dobitnike Bethesda i Destiny majici!

Prvi set naših prolećnih nagrada je danas podeljen!

Bethesda i The Destiny majice je dobio Aleksandar Koroševski, koji je u svojoj prijavi na fejsbuku tagovao Petra Koroševskog.

U prvoj podeli naše nagradne igre “Slavimo gejming drugarstvo” je učestovalo oko 150 zainteresovanih fanova, koji su kao nekog kome će dati drugu majicu tagovali svoje prijatelje, supružnike, braću, sestre, decu… Drago nam je da vidimo naše gejming drugare kako svoje nagrade rado dele sa svojim najbližima, jer je to i poenta naše prolećne akcije.

Nagradu igru nastavljamo u naredom periodu i to već danas, zato pratite našu fejsbuk stranicukako biste na vreme videli novi post.

Pozivamo Petra i Aleksandra Koroševskog da nam se jave preko privatne poruke na našem fejsbuk profilu, kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrada, a svima ostalima srećno u nastavku nagradne igre!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top