Vesti

Izvukli smo dobitnike Master X Master i FIFA 17 majici!

Drugi set naših prolećnih nagrada je danas podeljen!

Master X Master i FIFA 17 majice je dobio Bata Stajić  koji je u svom postu prijave tagovao  Milicu Stošić.

Čestitamo im i pozivamo ih da se jave preko privatne poruke na našoj fejsbuk stranici, kako bi se dogovorili oko slanja njihovih nagrada.

I u drugoj podeli majici u našoj akciji “Slavimo gejming drugarstvo” je učestovao veliki broj naših fanova koji tagovali svoje gejming prijatelje sa kojima bi podelili majice.

Nagradu igru nastavljamo u naredom periodu i već sutra stiže novi set majice možda baš za Vas i vašeg drugara, zato pratite našu fejsbuk stranicu, kako biste na vreme videli novi post.

Hvala svima i uživajte u proleću i gejmingu sa prijateljima!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top