PC

Mass Effect: Andromeda Patch 1.05 – prvi korak nabolje?

Prošao je mart, Andromedu su svi živi provukli kroz blato (ima jedna srpska narodna, koja je previše ružna da bi je pominjali ovde, uključuje magarca i blato), ali se na kraju ispostavilo da nije baš toliko loša igra, pa čak iako nam dolazi od mnogima omraženog BioWare (prodali se EA, sram ih bilo!). Naše utiske možete pročitati u recenziji kolege Igora Totića u aprilskom broju Play!Zine časopisa.

Ipak, nema sumnje da je daleko od onoga što jedna AAA igra sa desetinama miliona budžeta treba da predstavlja i koliko god su kritičari bili brutalni igra zbog određenih momenata možda to i zaslužuje.

Bioware se noćas oglasio i najavio prvu poveću zakrpu sa oznakom 1.05 koja bi trebalo da se pozabavi nekim prvim “hitnim” stvarima koje su bile deo žalbi korisnika. U zvaničnom BioWare blogu povodom ovog patcha, stoji da će on između ostalog doneti poboljšanja kod sinhronizacije usana i govora, kao i znatno obogaćeniju facijalnu glumu i ekspresiju. Ajde da vidimo kako će to da ispadne.

Osim toga, tu je i jedna stvar zbog koje verujemo da će mnogi biti veoma srećni, a to je da će igrači sada zapravo moći da preskoče autopilot delove na mapi galaksije, koje su mnoge ubijale u pojam. Bile su zanimljive prvi, drugi, treći put, ali 103. put smo već plakali od muke.

Sa zakrpom stižu i određene balans izmene, kako u singlplejeru, tako i u multiplejeru, kao i ispravke određenih bagova. Celu listu stvari koje ovaj patch donosi, možete pogledati na zvaničnom BioWare blogu.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top