PC

Odigrajte demo za Little Nightmares i dobićete DLC za igru

little_nightmares

Little Nightmares je indie horor igra koja će vas vratiti u detinjstvo i naterati vas da iskustite sve one strahove od mraka i čudovišta koje ste imali kao mali. Da bi ste što više saznali o igri, izdavači su napravili jedan mali interaktivni demo za nju, u kojoj će vaš cilj biti da pobegnete iz kuhinje. Little Nightmares Demo je dostupan svima, a uz njega ćete otključati i DLC koji će doći uz igru, ali za vas će biti besplatan ako se oprobate u ovom svetu još sad.

Inače u toku same igre, bićete stavljeni u ulogu Six, i moraćete da nađete izlaz iz ove noćne more, koja će biti nastanjenja dušama koje traže svoj sledeći obrok. Kako budete napredovali kroz vaše putovanje, istraživaćete najmračnije strane vaše mašte, te bi ova igra trebala da predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje horora.

Igra će biti dostupna na Steamu, Playstation 4 i Xbox One konzoli a datum njenog izalska je zakazan za 27. april. Izdavač je Bandai Namco, a pravili su je momci i devojke iz Tarsier Studios tima.

Do tada, zabavite se uz ovaj demo, pa i sami procenite da li će ovo biti igra sa kojom ćete želeti (ili smeti) da se uhvatite u koštac.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top