PLAY! ; PLAY! Zine

Odlične majske free igre za vlasnike PS Plus

Sjajne vesti stižu nam za ovaj mesec iz dalekog nam Japana, gde se pojavio novi kontigent igara za sve vlasnike Playstation Plus-a. U pitanju su majske igre, i mora se priznati da su najavljeni naslovi jedni od najboljih ove godine u PS plus paketu. Otuda i vest, jer su verovatno neki korisnici PS+ i zaboravili na ove free igre, pošto se tokom godine Sony nije proslavio.

Za početak, očekuje nas Tales of the Borderlands, Telltale avantura iz 5 epizoda,  smeštena u zanimljiv svet Pandore. Očekuje vas bogata, zanimljiva priča i kvalitetan humor u avanturi koja će vas držati ispred vašeg TV-a sigurno nekih 10-ak sati. Nakon nje, preuzmite i ABZU, igru koja je nastala od strane kreatora čuvenog Journeya. Bićete smešteni u prelepi podvodni svet i upustiti se u avanturu po svetu prepunom živih boja i neviđenih živuljki.

Za vlasnike PS3 očekuje vas Blood Knights, kao i Port Royale 3: Pirates and Merchants, a za PS Vitu Laser Disco Defenders i Type:Rider (oba naslova su cross buy sa PS4).

Nadamo se samo da će Playstation nastaviti da uključuje stvarno kvalitetne i ozbiljne naslove uz PS plus paket, jer se mora priznati da su jedno vreme veoma posustali po tom pitanju. Ovaj mesec, PS plus definitvno vredi. Pogledajte kako ga je Sony najavio.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!