PC

PewDiePie pokreće Twitch kanal

U najnovijem klipu na svom Youtube kanalu, jedan od najpoznatjih internet persona i svakako najveći jutjuber današnjice, Feliks “PewDiePie” Kjelberg, objavio je da će uskoro pokrenuti svoj Twitch kanal gde će imati redovne nedelje strimove.

Ovo dolazi u eri kada je veliki broj poznatih i velikih svetskih kompanija rešio da u potpunosti povuče svoje reklame zbog izveštaja koje su  The Times i Wall Street Journal plasirali o navodnom rasizmu na Youtubeu, čime je bio zahvaćen čak i sam PewDiePie, kada ga je mreža Maker Studios napustila zbog navodnog njegovog nacizma i antisemitizma, zbog par (oštrijih) šala koje je napravio.

Ovo je prvi put tokom Feliksove karijere da ovaj najveći svetski jutjuber kreće da pravi sadržaj za neku drugu platformu. Show na Twitchu će se zvati “Best Club” i emitovaće se nedeljnom, i već nakon prve najave prikupio skoro 100 000 follower korisnika.

Iako u svom klipu kaže da ovo nije rezultat odlaska reklama sa Youtubea, odnosno Adpokalipse kako je on zove, već da je šou planiran od ranije, ne možemo, a da makar malo ne povežemo ova dva događaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top