PLAY! ; PLAY! Zine

Platinum najavio Vanquish za PC?

PlatinumGames je kompanija iz Japana, koja je najpoznatija po naslovima kao što su Nier:Automata i Bayonetta (koja je i konačno u međuvremenu izašla za PC). Međutim, jedna igra je još davne 2010. godine napravila veliku buku za tadašnji Xbox 360 i Playstation 3.  U pitanju je Vanquish, third person shooter, koji je pomerio granice tadašnjih pucačina na konzolama, a kao izdavač ove igre potpisala se Sega.

I ovaj put, Sega je nagovestila igru na sebi svojstven način. Naime, Bayonetta je stigla na PC pre samo 15-ak dana, ali je već dobila update veličine 22 kilobajta. Većini ljudi je to možda i promaklo, ali ako bolje pogledate u direktorijum Extras, primetićete da se pojavila nova slika koju vidite ispod.

 

Ono što je svima jasno je da je ovo šlem koji nosi glavna protagonista Vanquish igre, tako da ne verujemo da je Sega ubacila ovo slučajno kao update. Sličnu stvar su uradili i kada su najavljivali Bayonettu za PC, samo što smo umesto slike, za prvi april smo dobili 8-bit Bayonetta naslov. Ona isto tako nikada zvanično nije bila najavljena.

Da li nam Sega ovim najavljuje Vanquish za PC – videćemo još, ali pošto odavno postoji velika želja da se igra pojavi i dobije novi oblik i izgled u PC verziji, ne bi nas čudilo da se ova fantastična pucačina uskoro pojavi i na Steamu.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!