PLAY! ; PLAY! Zine

Pogledajte launch trailer za Outlast 2

Outlast 2 kuca na vrata! Sutra, 25. aprila, igra će postati otključana kako na XboxOne i PS4 konzolama, tako i na PC-u. U pitanju je nastavak odlilčne horor avanture iz prvog lica, koja je te 2013. godine bila sjajno ocenjena, kako od strane publike, tako i od strane kritike. Sobzirom da igru pravi i izdaje isti indie tim, Red Barrels, očekivanja su sada na još višem nivou.

Igra se dešava u istom univerzumu kao i  original, ali vas ovaj put stavlja u cipele totalno novog protagoniste, Blejka, koji zajedno sa svojom ženom radi kao novinar. Dakle, kamera će i dalje biti zaštitni znak Outlast naslova, pošto je i u prošlom delu novinar Majls istraživao napuštenu staru ustanovu za mentalne pacijente u planinama Kolorada.

Ovaj put, istraga će vas voditi u pustinje Arizone, gde ćete pratiti tragove vezane za smrt jedne nepoznate ženske osobe. Istraga će vas odvesti u Templ Gejt, grad  odsečen od civilizacije. A šta vas tamo čeka, to ćete najbolje saznati tako što ćete i sami proći kroz ovaj horor.

Ako ste neko ko uživa u ovakvim igrama, punih napetog šunjanja i konstantne tenzije, pogledajte trailer ispod i pokušajte da se spremite za Outlast 2 i horor koji vas u njemu očekuje.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!