PC

Probajte Dawn of War III – počela je otvorena beta!

Dugo očekivani, ali i veoma kontroverzni treći nastavak čuvenog RTS serijala Dawn of War stiže 27. aprila.

Ipak, priliku da probate DoW 3 imate već od sinoć, jer je na Steamu sada dostupna otvorena beta igre koja će trajati čitavog vikenda. U beti možete probati kratki tutorijal da se upoznate sa osnovama igre i zatim uskočiti odmah u igru, gde će vam biti dostupan multiplejer za testiranje.

Čitav razvoj igre je pratila podela u mišljenju fanova. Dok jedni misle da je igra dobila previše “dečiju” i “kartuniš” grafiku i usput izgubila osnove onoga što znamo kao RTS i postala više MOBA, drugi misle da igra izgleda sjajno i da su izmene u gejmpleju potrebne kako bi se franžiza osvežila.

U svakom slučaju, pre nego što igra izađe, sada imate priliku da je probate besplatno, potreban vam je samo Steam nalog i klijent, i onda je možete preuzeti na OVOM LINKU, ali požurite, beta traje samo ovog vikenda!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top