PLAY! ; PLAY! Zine

Procurele informacije o COD WWII

Kao što smo vam već najavljivali pre par dana, informacije o novoj igri iz Call of Duty serijala biće zvanično objavljene 26. aprila u 19 časova. Za sada smo preko njihovog sajta saznali da će igra biti smeštena u period drugog svetskog rata, ali ne i nešto više od toga. Međutim, kao što to često ume da se desi (namerno ili slučajno), neke nove informacije su “procurele” u vezi ovog naslova, pa se sada zna i malo više detalja o njemu, čak i pre zvanične najave.

Na ovoj slici, na kojoj je prikazan box art COD: WWII igre, može se jasno videti da bi ona trebala da izađe 3. novembra 2017. godine. To je donekle bilo i očekivano, pošto je postala tradicija da se svake godine u novembru pojavi ovaj naslov, tako da je ovo samo potvrdilo da će igra biti spremna za jesen. Između ostalog, ono što je najviše upalo u oči, je činjenica da će biti organizovano i privatno beta testiranje za sve koji preorederuju ovaj naslov.

Pored standarnih single player i multi player modova, Sledgehammer games (koji radi na igri) bi trebalo da izbaci i Co-Op mod – te verovatno nećemo dobiti zombi coop, već neku varijaciju na temu. Igra iz date slike puca na realnost, tako da bi zombiji bili nešto što se svakako ne bi uklapalo u celu priču (nije baš i da se ranije uklapalo, ali da ne sitničarimo).

Naslov bi trebalo da bude izdat za PC, XboxOne i PS4, ali sve ove informacije uzmite ipak sa zrncem soli, jer za sada zvanične potvrde Activsiona još nema, i na nju ćemo čekati još par dana do zvanične objave igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!