PC

Starcraft je postao besplatan!

starcraft_brood_war

Lepe vesti za sve ljubitelje old-school strategija nam stižu iz Blizzarda. Starcraft, kao i ekspanizija Brood War, postali su besplatni za download, pa svi oni koji imaju želju opet, ili možda po prvi put, mogu da se isprobaju u ovom remek delu iz 1998-e godine.

Pored toga, igra je patchovana na 1.18 verziju i dobila je novo ime, Starcraft Remastered. Igra sada podržava prelaz iz full screen u windowed mod, preko alt+enter kombinacije, a dodate su i razne opcije, među kojima su i Observer mod,  opcija za prikaz akcija po minuti, tajmer u igri. Poboljšan je i odziv u gejmpleju tokom multiplejer mečeva, kao i sama kompatibilnost sa novijim verzijama Windowsa (7, 8 i 10). Takođe, vrlo je bitno dodati da je i anti-cheat sistem sada u punoj snazi.

Ako želite, možete na Starcraft sajtu da pogledate pune liste izmena i dodataka, kao i da direktno odatle skinete igru i upustite se svermirske okršaje između Terana, Zergova i Protosa. Takođe, isto to možete i da uradite preko Blizzardove aplikacije Battle.net. Pored verzije za PC, igra je dostupna i za sve vlasnike MAC računara.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top