PC

Syberia 3 je konačno ugledala svetlost dana

syberia_3

Dugo i nestrpljivo isčekivani nastavak Syberie, igre koje je ostavila jedan od najjačih pečata početkom 2000-ih godina, posle 13 godina pauze konačno je pred nama. Igra je postala dostupna za preload još pre 2 dana, a od sinoć se može pokrenuti i uživati u trećoj po redu avanturi Kate Walker.

Za sve one koji nisu baš u toku sa ovim naslovom, zgodno je napomenuti da je u pitanju point and click avantura, koja se fokusira na zanimljive zagonetke i veoma inspirativnu priču o advokatici Kejt, koja se otisnula zarad posla (i para) da pronađe svog klijenta u dalekim selima Francuske, a zatim i prostranstvima Rusije i Sibira. Međutim, to postaje njeno životno putovanje, jer joj se vremenom menjaju prioriteti i percepcija sveta, te i njen cilj postaje drugačiji.

Treći deo priče o njenim avanturama, čiji je idejni tvorac Benoit Sokal, sada je prebačen u 3D svet, pa ćemo uskoro videti kako je u praksi izvedena ta tranzicija, i da li je to pomoglo (ili možda odmoglo) uživljavanju u ovaj univerzum. U svakom slučaju, oni pravi zaljubljenici u Siberiju, svakako neće izdržati i daće igri šansu, ma šta god kritičari imali da kažu na tu temu.

Launch trailer za igru možete pogledati ispod, ali dobro je napomenuti da je u pitanju kompletno nova priča, tako da ne morate da odigrate prve dve igre da bi ste bili u toku sa dešavanjima u ovom delu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top