PLAY! ; PLAY! Zine

Uskoro novi patch za Battlefield 1

Ako se još niste izigrali sa BF1, veoma hvaljenim i uspešnim nastavkom iz Battlefield franšize, koji je osvojio i titulu GOTY naslova za 2016. godinu upravo po vašem izboru, imamo dobre vesti za vas. Uskoro nam iz EA-a stiže novi patch za BF1, Spring update, koji bi trebalo još više da vas okupira i pruži vam dodatnu zanimaciju u ovom već kompletnom paketu.

Takozvana prolećna zakrpa, uvešće nekoliko novina i promenite neke bitne stvari vezane za sam gejmplej. Ono što će obradovati sve pešadince (a razočarati pilote), je vest da će avionima biti malko smanjena efektivnost na borbenom polju. To bi trebalo da da malo veću šansu onima na zemlji da duže požive i dodatno doprinesu bitkama. Lekari će moći lakše da vide pale saborce i da im daju mogućnost obaveštenja da stižu da ih ožive.

Pored ostalih stvari, dodati su serveri koji su zaštićeni passwordom, tako da možete imati okršaje sa društvom ili vežbati sa svojim klanom, mada imajte u vidu da se se oni neće računati u rank. Čete će sada imati četiri ranka  (General, Colonel, Lieutenant, and Private). Biće tu i dodatka u okviru ribona, varijanti za oružja i novih dogtag-ova.

Trenutno ne postoji tačun datum izlaska ovog update, ali po svemu sudeći, nećemo dugo čekati na njega, jer je proleće već uveliko počelo.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!