PlayStation 4

Remaster Call of Duty: MW će moći da se kupi odvojeno?

Možda ovaj naslov zvuči previše dobro da bi bio istinit, ali ako ste vi, kao i mi u redakciji, poklonici starih dobrih COD igara, Modern Warfare mora da vam se nalazi tu negde pri samom vrhu Call of duty serijala. Samim tim, ovakve vesti (mada ne još zvanično potvrđene) mogu da vas veoma obraduju.

Kao što znate, Call of Duty: Modern Warfare Remastered je izašao prošle godine, ali je mogao da se nabavi jedino i isključivo tako što bi ste kupili Infinite Warfare (za koga skoro niko neće da da pare), pa bi tek onda Activision vašu dobrotu nagradio MW Remasterom igre.

Možda to neće više biti tako, ali ako ste vlasnik PC-a, hajp može da padne… sad! Dakle, samo vlasnici XBoxOne i PS4 konzola bi trebalo da u toku leta budu u prilici da nabave samo COD:MW Remaster (bez IW igre koja se kači uz njega ko krpelj). Informacija nije zvanična jer se pojavila na Gamefly stranici, ali je zatim i vrlo brzo povučena. Međutim, pošto ima ljudi koji vole da imaju dokaze, ako odete na stranicu CharlieIntel naći ćete skrinshotove gde se MW Remaster očekuje 20. juna za PS4 i 20. jula za XBoxOne.

Vrlo je verovatno da je cela ova priča istinita, mada hajde ipak da sačekamo zvaničnu izjavu Activisiona. Koje su šanse da ona bude glasila “nećemo prodavati MW posebno jer smo gadljivi na pare” – procenite sami.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top