PC

Remedy Entertainment radi na novoj igri

Remedy Entertainment

Finska kompanija, Remedy Entertainment, ostavila je već sad veliki trag u gejming industriji i u svom rezimeu imaju neke legendarne naslove. Ako vam ime nije poznato, najlakše je da ih predstavimo kao ljude koji su radili prva dva dela Max Payne-a, a nakon toga zacementirali svoju poziciju na tržištu sa odličnim horor trilerom Alan Wake.

Njihova poslednja igra, Quantum Break, nije isupnila baš sva očekivanja, ali mora se priznati da je, u tom trentuku, lestvica kvaliteta bila postavljena veoma veoma visoko. Daleko od toga da je u pitanju bila loša igra, ali Remedy sada definitvno zna da se od njih očekuju samo naslovi najvišeg nivoa.

Samim tim, vesti da su Remedy i komapnija 505 Games stupili u partnerstvo radi razvoja na novom projektu, trebalo bi da obraduje svakoga ko voli video igre. Za sada se ne zna puno o samoj ideji, ali neke osnovne informacije postoje. Ime projekta je P7 (tj. Project 7), i već sada je poznato da će biti rađen za PC, PS4 i Xbox One.

Pored toga, P7 će pokretati Northlight Engine, koji se koristio u Quantum Break igri. Ovaj naslov je smešten u potpuno novi univerzum, a opisan je kao sinematični third person shooter, koji bi trebao da ima najkompleksniju gejmplej mehaniku od svih igara na kojima je Remedy radio. Godina izlaska još nije poznata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top