PlayStation 4

Paladins postaje besplatan na konzolama

Paladins, besplatna FPS Multiplayer igra, koja se na Steamu trenutno nalazi u Early Access fazi, od danas je postala free to play za sve PS4 i XboxOne korisnike. Igra je najpoznatija po tome što mnogi tvrde da je u pitanju kopija mega uspešnog Overwatcha, ali sa druge strane, baza korisnika koji igraju Paladins je sve veća i veća. Nije baš čest slučaj na Steamu da free igra ima preko 85% pozivitnih ocena nakon više od 100 hiljada review-ova.

Paladins ima ogromnu bazu igrača, preko 8 miliona registrovanih naloga, i nekoliko bitnih elemenata kojim se distancira od Blizzardovog naslova. Za početak, možemo napomenuti da se igra 5 na 5, pa je samim tim igrač kao pojedinac bitniji. Zatim, svoje heroje ne možete menjati kada meč počne, što sa takičke strane nosi veće posledice, a svi heroji imaju svoje upgradove i tzv. burn karte. Lista razlika može da se nastavi, ali i ovih par nabrojanih vam govori da nije u pitanju samo klon.

Mi smo igru prošlog septembra igrali na PC-u, tako da pošto je svakako ovaj naslov sada dostupan svima, najbolje je da ga i sami probate i uverite se u kvalitet ove timske pucačine. Takođe, dobro je napomenuti da je igru radio Hi-Rez studios, koji stoji iza kvalitetnih besplatnih naslova kao što su Tribes: Ascend i Smite, što je samo preporuka više za ovu igru.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top