PlayStation 4

Otkrivena 3 borca za Injustice 2 DLC

Injustice 2 još nismo imali prilike da zaigramo, ali naravno, to ne sprečava NetherRealm i Warner Brothers da izbace trailer za DLC igre koja još nije izašla. Pored toga što nam povremeno otkrivaju karaktere sa kojima ćemo imati prilike da igramo igru i bez dodatnih troškova, sada su na redu najave za one sa dubljim džepom. Predstavljen nam je trailer i otkriveno ko su 3 nova fajtera, za koje ćete morati da dodatno platite u startu.

Bez većeg okolišanja, u pitanju su Sub-Zero, Red Hood i Starfire. Ledenog momka “Ispod nule” znate dobro iz Mortal Kombat serijala, Red Hood-a iz Betmenovog univerzuma, dok je Starfire poznata kao princeza sa planete Tamaran. Sva tri karaktera su i dalje u stanju razvoja i biće spremni za download u takozvanom Figher Pack 1 DLC-u, nakon izlaska same igre.

Sva 3 ova borca možete dobiti i ako naručite Digitalno Deluxe izdanje igre koje košta negde oko 70 evra. Ipak, Warner Brothers je rešio da u ponudu ubaci i jedan alternativni skin i tako malo zašećeri dogovor sa vama. Ako vam je i to malo, tu je i Ulitmativno izdanje koje će ukljčivati 9 novih boraca i čak tri skina, a od vas iziskivati tričavih 90 evra. A uvek postoji i opcija da sačekamo da igra izađe i vidimo da li valja uopšte. Do tada, pogledajte trailer za DLC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top