PC

Gotovo je sa Mass Effect igrama u dogledno vreme?

Prema neimenovanim izvorima portala Kotaku, Electronic Arts je odlučio da u narednom periodu stavi Mass Effect franšizu van glavnih fokusa kompanije BioWare, tako da u narednim godinama sasvim sigurno neće raditi na novim igrama u ovom popularnom univerzumu.

Ovo je najverovatnije rezultat mlakog, pa možemo reći i veoma lošeg, prijema koji je Andromeda imala, kako kod publike, tako i kod kritike

Nedeljama pre izlaska igre, Andromeda je ismejavana zbog loših animacija i još lošijeg pisanja, i mnogi su se pitali zašto je ovako veliki projekat dat neiskusnom studiju BioWare Montreal, kome je ovo bila prva velika AAA igra, dok su ranije radili samo kao podrška i ekipa za dodatni sadržaj.

Izgleda da ih sudbina podrške sad opet čeka, jer prema izveštajima, studio je znatno smanjen i najveći broj zaposlenih je preraspodeljen da pomogne ostalim studijima u vlasništu EA, na njihovim projektima. Neki su poslati u studio EA Motive da pomognu u radu na Star Wars Battlefront II, drugi deo je otišao u BioWare Edmonton (glavni BioWare studio), gde će raditi na novoj BioWare igri, koja trenutno ima samo radni naziv “Dylan” i koju možemo da očekujemo 2018. godine.

Samo mali deo zaposlenih je ostao u BioWare Montreal, i oni će raditi na DLC sadržaju za Andromedu, kao i na redovnoj podršci za igru u vidu pečeva i balans izmena u multiplejeru.

Iako je Mass Effect Andromea zaista bio nedovršen proizvod, ne možemo a da se ne saosećamo bar malo sa momcima i devojkama iz studija BioWare Montreal, kome je dato da samostalno rade svoj prvi projekat u jednoj tako velikoj franšizi kao što je Mass Effect, čime su praktično od starta bačeni u poprilično tešku situaciju, sa malim iskustvom, a ogromnim očekivanjima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top