PC

Radi se na novoj Thief igri?

Poslednja igra u čuvenom serijalu Thief izašla je 2014. godine i trebalo je da predstavlja reboot franšize sa svežim gejmplejm elementima. Ipak, igra je prošla poprilično loše kod publike i kritike.

Studio koji trenutno radi na produkciji filma Thief, rađenog po ovom čuvenom serijalu video igara, nam je slučajno ili namerno otkrio da se izgleda uveliko radi na novom, petom delu u franšizi.

Na filmu radi studio Straight Up Films, i na njihovoj sajtu postoji stranica o Thief filmu na kojoj možemo pročitati veoma zanimljiv info koji nedvosmisleno govori da je peta Thief igra u produkciji.

“…Naširoko smatran za jedan od najboljih serijala igara ikada, peti deo je trenutno u razvoju, i planiramo je da izađe paralelno sa ovom filmskom adaptacijom.”

Sama kompanija Square Enix, koja je vlasnik Thief licence, do sada nije izlazila ni sa kakvim informacijama o eventualnom petom delu igre, baš kao ni studio Eidos Montreal, koji je potencijalni novi Thief samo kratko pominjao nesporedno nakon izlaska igre Thief iz 2014. godine, ali od tada ni oni ne pominju nastavak.

U svakom slučaju, ako je istina, nadamo se da će peti dao naučiti na greškama svog prethodnika i da ćemo konačno dobiti modernu Thief igru kakvu zaslužujemo, po ugledu na keca i dvojku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top