PC

Bungie odustaje od Grimoire karata u Destiny 2

Prvi Destiny je igra koja je svoju popularnost stekla pre svega zahvaljujući multiplejeru. Igranje bez prijatelja prosto nije ostavljalo toliko pozitivan utisak, delom i zbog načina na koji je priča ispričana.

Kreatori čuvenog Halo serijala obećavaju da će u nastavku priča biti zanimljivija, sa interesantnijim likovima i glavnim zlikovcem. Sa tim ciljem, Grimoire karte koje su bile jedan od načina za uvlačenje igrača u Destiny svet, biće izbačene. Pošto su deo priče držale van same igre, ovo može biti vrlo pozitivna promena. Ranije je igrač morao da ide na Bungie sajt i čita ih sa svog profila. Sličan problem imao je PlayStation 3 hit Killzone 2, gde odlično osmišljen svet nije bio potpuno vidljiv kroz samu igru.

Pošto je sam gejmplej već bio dosta dobar, deluje kao da Destiny 2 ide u pravom smeru kako bi ispravio nedostatke svog prethodnika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top