PC

BioWare radi na novom Dragon Age naslovu

Da ćemo dobiti nastavak Dragon Age franšize smo donekle i očekivali, s obzirom na skorašnju izjavu koja dolazi iz studija Electronic Arts u kojoj su naveli da Mass Effect serijal ide na dužu pauzu zbog mlakog, čak i negativnog odgovora publike.

Aleksis Kenedi, suosnivač indie igre Sunless Sea, potvrdio je u nedavnom intervjuu za Eurogamer da BioWare radi na novoj igri iz Dragon Age serijala. Aleksis je ostao misteriozan i nije dao detalje o samoj igri, niti je govorio o vrsti svoje uloge kao pisca.

Do sada smo se sreli sa tri Dragon Age video igre: Dragon Age: Origins iz 2009, Dragon Age 2 iz 2011. i Dragon Age: Inquisition koji je izašao 2014.

Electronic Arts, što naravno ne čudi, nije imao šta da izjavi o samoj igri sem da im je veliko zadovoljstvo što Aleks i BioWare sarađuju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top