Filmovi-Serije

Da li je kraj Resident Evil filmovima?

Resident Evil serijal filmova, sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, najbolji je predstavnik horor filmova inspirisanih igrama. Sa zaradom od preko 1.2 milijardi dolara za šest filmova, bilo je jasno da se takva zlatna koka ne ispušta lako. To je potvrdio i Martin Moskovic(Martin Moszkowicz), predsednik upravnog odbora Constantin Filma, velike nemačke produkcijske kuće, koja je stajala iza svih dosadašnjih filmova i koja ima prava na franšizu.

Iako su svi dosadašnji filovi bili režirani od strane Pol Andersona (Paul W.S. Anderson) i sa skoro istom glumačkom postavom od prvog Resident Evil filma iz 2002. godine, pa do ovogodišnjeg blokbaster hita Resident Evil: The Final Chapter, filmovi koje ćemo u budućnosti gledati verovatno neće imati istu postavu.

Ipak, sve osim činjenice da se planira novi film, još spada u nivo spekulacija. Veliki uspeh zadnjeg dela je dodao novu životnu energiju u serijal. Sa zaradom od 312 miliona dolara, od čega 160 miliona samo u Kini, ovaj serijal kao i Alis jednostavno ne želi da umre.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top