PC

Žene vojnici dolaze u Battlefield 1

U nedavnoj najavi In the Name of the Tsar ekspanzije za Battlefield 1, DICE je potvrdio jednu veoma interesantnu stvar: vojnike ženskog pola. Ovo je velika stvar za čitav Battlefield serijal, koji po prvi put uvodi ovakvu novinu u video igru.

Istorijski gledano veliki broj žena je učestvovao u Prvom svetskom ratu, gde je smeštena radnja same igre, međutim Rusija je jedina sila koja je tokom tog perioda u bitku poslala čitave trupe sa isključivo ženskim vojnicima i oficirima. Takođe se vojska naše zemlje može pohvaliti činjenicom da je u svojim borbenim linijama imala pripadnice ženskog pola.

In the Name of the Tsar nam donosi nove mape, nova oružja i nova borbena vozila. Što se tiče mapa i operacija DICE nam je u pretpremijeri prikazao Bitku kod Lavova (Battle of Galicia), koja predstavlja prvu veliku bitku između Rusije i Austrougarske, i Operaciju Albion(Opeeration Albion), u kojoj je Nemačka izvršila invaziju na zapadnoestonski arhipelag.

Više detalja i prikazivanje gejmpleja očekuje se 10. juna na EA Play sajmu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top