PC

COD Modern Warfare Remastered ipak dostupan odvojeno?

Prvi Call Of Duty, koji je smešten u moderno okruženje, mnogim fanovima ostao je u odličnom sećanju. Modern Warfare izašao je pre deset godina i bio najprodavanija igra na svetu te 2007. Vest da se radi na rimasteru za nove konzole primljena je sa opštim ushićenjem sve dok nije osvanula informacija da će igrači koji žele da igraju stari COD to moći da urade samo ako plate skuplju, posebnu verziju novog, Infinite Warfare.

Nakon prethodnih glasina, nemačka prodavnica Gamenatix postavila je Modern Warfare Remastered na prodaju sa cenom od 40 evra, a za datum izlaska stavljen je 23. jun ove godine. Daleko od zvanično potvrđenog, naročito nakon izjave da rimaster nikada neće moći da se kupi odvojeno, ovakav razvoj događaja obradovao bi mnoge fanove koji nisu bili zadovoljni smerom u kome se Call of Duty kreće, pa nisu želeli da podrže novu igru.

Ipak, postavlja se pitanje: da li je prekasno? Prvih nekoliko nedelja iskustvo igranja bilo je slično onom iz 2007. ali nakon toga, usledilo je modernizovanje na loš način u vidu mikrotransakcija. Dodatna oružja su se naplaćivala a uklonjen je i tajmer iz jednog od popularnih modova. Nije lako doneti odluku šta menjati a šta ne kada se radi rimaster neke igre, ali smer u kome su otišli ne deluje kao da ima zadovoljstvo igrača u prvom planu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top