Mobile

PES 2017 MOBILE dostupan za preuzimanje

KONAMI je lansirao mobilnu verziju svoje najpoznatije igre.

PES 2017 MOBILE je dostupan za download na App Store i Google Play Store, a od 10. maja kada je najavljena preko 3.5 miliona korisnika se registrovalo za novu igru pre njenog službenog izlaska.

PES je KONAMI-jeva najpoznatija igra, koja je u proteklih 20 godina prodana u preko 96 miliona primeraka. Da kompanija prati trendove možemo videti po najnovijem naslovu, a samom MOBILE verzijom igre priča je potpuno zaokružena jer pored PC-a, konzola (Xbox i PS) igru od sada možete igrati i na vašim  smartphone uređajima.

Mobilna verzija igre koristi endžin iz konzola, te je prilagođena ekranima osetljivim na dodir. Prenete su i sve licence za klubove i lige, a moguće je praviti sopstveni tim od svetski poznatih igrača i trenera. Od dana izlaska pa u narednih par nedelja biće dostupni specijalni agenti i skauti što će vam pomoći da brže izgradite tim. Učestvujući u “Great Finishers” eventu moći ćete da zaradite igrače sa sjajnom ocenom šuta poput Mesija. Igrajući “Step By Challenge”igrači će dobiti nagrade čiji kvalitet zavisi od broja pobeda.

Od danas pa sve do 23. avgusta aktivna je “Kick-Off” kampanja koja donosi mogućnost retke, u najgorem slučaju silver kartice igrača, iz jednog od tri partnerska kluba, FC Barselona, Borusija Dortmund i Liverpul.

Igra je besplatna i dostupna u preko 150 zemalja.

 

iOS // https://itunes.apple.com/app/id1117270703

Android // https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesam

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top