PC

Počela je Gwent otvorena beta, tu je i sinematik

Konačno je došao i taj dan, Gwent prelazi u otvorenu betu i potpuno je besplatan, uz naravno opcionu kupovinu kegova.

Faza otvorene bete predstavlja dalji napredak u razvoju igre, i time omogućava da veliki broj igrača pored sopstvenog užitka pomogne daljem razvoju i napretku igre. Ako mislite da zaostajete u odnosu na igrače iz zatvorene bete, varate se. Sav njihov napredak je resetovan, tako da i oni počinju ispočetka, baš kao i vi (jedino im se vraćaju kegovi koje su kupili pravim novcem).

Za one koji ne znaju, Gwent je kartaška igru koja vas stavlja u ulogu komandanta vojske, a karte su vaše trupe. Svaka karta nosi određenu vrednost koja se dodaje ukupnom skoru, igrač sa najvećim rezultatom dobija rundu. Potrebno je dobiti dve runde za pobedu. Ali postoji caka, vi i vaš protivnik na početku partije dobijate po deset karata, stoga je ponekad pametnije izgubiti bitku kako bi pobedili u ratu.

Možete se registrovati i preuzeti Gwent na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top